همان گونه که می دانید فلورسنت هنوز به عنوان یک محصول روشنایی ارزان قیمت در بعضی مناطق مورد استفاده قرار می گیرد. اما نور تولید شده و خد لامپ فلورسنت دارای اشکالاتی است که با هم این اشکالات را مرور می کنیم.
۱٫ روشن و خاموش های مکرر باعث خرابی لامپ می شود
حتما شما هم تا به حال دیده اید که لامپ های فلورسنت مدام نیاز به تعویض دارند. چرا که سوئیچ شدن و روشن و خاموش شدن های مکرر سبب خرابی لامپ می شود. گاهی به اندازه ای این لامپ ها خراب می شوند که عمری کوتاه تر از لامپ های رشته ای دارند.
۲٫ لامپ های فلورسنت حاوی جیوه می باشند
اگر یک لامپ فلورسنت شکسته شود، مقدار بسیار کمی از جیوه قادر است تا تمامی محیط اطراف را آلوده کند.
شیشه های شکسته شده معمولا خطر بزرگتری نسبت به مقدار کمی جیوه ریخته شده در محیط دارند. EPA توصیه می کند محل وصل لوله به بدنه لامپ را به وسیله یک حوله مرطوب لمس کنید. و برای برداشتن شیشه های شکسته از حوله مرطوب استفاده کنید.
۳٫ چراغ های فلورسنت حاوی نور فرابنفش هستند
انتشار نور لامپهای فلورسنت به همراه مقادیری نور ماوراء بنفش (UV) می باشد. مطالعاتی که در سال ۱۹۹۳ در ایالات متحده آمریکا در این مورد انجام شد نشان داد که ۸ ساعت نشستن زیر چراغ های فلورسنت معادل تنها یک دقیقه قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید و دریافت نور ماوراء بنفش می باشد .
در این شرایط افراد بسیار حساس ممکن است دچار مشکلات متعددی شوند که نور باعث به وجود آمدن آن ها می شود.
۴٫ فلورسنت ها دارای صدای وزوز و سوسوی نور هستند
اگر دقت کرده باشید بعد از این که زمانی از نصب این لامپ ها گذشت، صدای وزوز آن ها بلند می شود و نور آن ها هم دچار مشکل سوسو می شود. این حالت برای چشم و گوش بسیار مضر است و آسیب هایی را به همراه دارد.
۵٫ تولید نویز فرکانسی می کنند
لامپ های فلورسنت بار غیر خطی هستند و جریان های هارمونیکی را در منبع تغذیه برق تولید می کنند. قوس در داخل لامپ ممکن است نویز فرکانس رادیویی ایجاد کند که می تواند از طریق سیم کشی برق انجام شود.
۶٫ میزان مصرف برق زیادی دارند
این لامپ های قدیمی در مقایسه با لامپ های LED دارای میزان مصرفی برق بالایی هستند که از نظر اقتصادی اصلا مقرون به صرفه نمی باشند.
منبع اصلی: http://www.hoveyelectric.com