
امروزه استفاده از چراغ های زیرکابینتی بسیار رواج پیدا کرده است. این چراغ ها هم کاربرد دکوراتیو دارد و هم برای روشنایی از آن ها استفاده می شود. اما باید بدانید که انواع چراغ های ال ای دی زیر کابینتی کدامند.
چراغ های بدون نیاز به سیم کشی
این چراغ ها نیازی به سیم کشی ندارند و با باتری کار می کنند یا این که قابلیت شارز شدن دارند. این چراغ ها همانند چراغ قوه عمل کرده و در زیر کابینت نصب می شوند. بیشتر افرادی که توانایی یا شرایط سیم کشی برق برای نصب زیر کابینتی را ندارند از این گزینه استفاده می کنند. این چراغ ها ال ای دی بوده و دارای طول عمر بالایی هستند.
لامپ های LED
لامپ های LED جدیدترین و بهترین انتخاب برای نصب زیر کابینت می باشند. نصب آسانی دارند و دارای تنوع رنگی هستند. همچنین تولید گرما ندارند و برای کابینت های نگهدارنده مواد غذایی بسیار مناسبند.
ریسه نواری LED
ریسه led یا نوار led متشکل از تعداد زیادی چیپست های smd هستند که برای روشنایی نورمخفی و در حفره ها ی تعبیه شده در جاهای مختلف استفاده می شود، استفاده از ریسه برای روشنایی نمای ساختمان، متداول ترین استفاده ی آن است.
بهره مندی از pcb مسی، جهت تولید حرارت کمتر، استفاده از سیم مسی در تولید ریسه برای کم کردن مقاومت عبور برق و کم کردن حرارت تولیدی، و استفاده از روکش نیکل بر روی مسی برای اکسید نشدن کلاف مسی، از مهم ترین فاکتور های کیفی ریسه led محسوب می شوند، و در کنار آن، استفاده از چیپست smd با کفه ی مسی، جهت دفع حرارت راحت تر چیپست، میتواند کمک زیادی به عمر ریسه کند.
لامپهای فلورسنت
لامپ های فلورسنت هم گزینه دیگری برای نصب در زیر کابینت هستند. اما این محصولات هم دارای معایبی از جمله تولید گرما، مصرف زیاد انرژی، سوسو زدن و عمر پایین می باشند.
ریسه های led سیلورلایت با تولید حرارت بسیار پایین طول عمر بسیار بهتری را برای شما به ارمغان می آوردند، از اینرو شرکت آماتیس عرضه کننده ی محصولات با برند سیلورلایت ،ریسه های smd نیز عرضه می کند.
منبع با تلخیص و تصرف:
https://www.prolighting.com/blog/2018/12/04/types-of-under-cabinet-lighting/
- farshidvali
- 1397/09/24
- 222 بازدید