
چراغ خورشیدی یکی از جدیدترین نسل روشنایی است که توسط نور خورشید کار می کند. این چراغ ها انواع گوناگونی دارند. در این مطلب به بررسی چراغ خورشیدی دیواری می پردازیم.
چراغ خورشیدی دیواری فقط با استفاده از جذب نور خورشید کار می کنند و هیچ گونه سیم کشی ندارند. با استفاده از این محصولات با کیفیت می توان محوطه ی حیاط، ویلا، باغ، روف گاردن، آلاچیق، آبنما یا محوطه ی اطراف استخر را نورپردازی کرد. علاوه بر تامین نور مناسب از این چراغ ها می توان دکوراسیون محیط را هم زیباتر جلوه داد.
نحوه کارکرد چراغ خورشیدی دیواری
به صورت کلی چراغ های خورشیدی به صورت زیر عمل می کنند:
چراغ خورشیدی دارای یک پنل خورشیدی است. پنل خورشیدی را باید در مکان مناسبی قرار داد تا در طول روز بتواند نور خورشید را جذب کند. بعد از این که خورشید غروب کرد، به صورت خودکار چراغ ها روشن می شوند. ویژگی بارز این چراغ ها این است که سنسور حرکتی دارند و در برابر هر گونه حرکت حساس هستند. بنابراین هرگونه حرکتی را حتی در فاصله چندین متری از خود تشخیص دهند، بلافاصله نور خود را زیاد می کنند.
بعد از ثابت شدن حرکت، چراغ ها دوباره به صورت خودکار کم نور شده و تمام مدت شب را نورپردازی می کنند. دوباره با طلوع خورشید چراغ ها خودکار خاموش می شوند.
البته این چراغ ها دارای گونه دیگری هم هستند که در برابر حرکت حساس نیستند. بنابراین در طول شب با نور مشخصی روشن هستند و کم و زاد نمی شوند.
مکان مناسب برای نصب چراغ خورشیدی
- قابل نصب بالای درب منازل و ورودی پارکینگ ها
- قابل نصب در حیاط و محوطه بیرونی کلیه ساختمان ها چه مسکونی و چه اداری
- قابل نصب در محوطه باغ ها و ویلا ها
- قابل نصب بر روی تراس و بالکن منازل آپارتمانی
- قابل نصب در محوطه اطراف استخر
- قابل نصب بر بالای صندوق های پستی، آیفون ساختمان ها
- و …
- farshidvali
- 1397/06/28
- 281 بازدید