به دلایل زیادی که قبلا توضیح دادم چراغ های LED نسبت به سایر محصولات روشنایی برتری دارند. از این رو بسیاری از مناطق و شهرهای مختلف دنیا در حال عوض کردن چراغ های خیابان از لامپ های گازی پرمصرف به چراغ های LED می باشند تا به میزان قابل توجهی در هزینه های شان صرفه جویی کنند.
چراغ های LED یا در واقع همان دیودهای نوری، معمولا هنگامی که در شب روشن هستند، سبب جذب حشرات و پروانه ها به خود می شوند.
به همین دلیل در اطراف چراغ های ال ای دی میزان زیادی حشره جمع می شود که منطقه ی مناسبی برای حیواناتی که شب ها شکار میکنند را به وجود می آورد.
از این رو محققان انگلیسی اقدام به تحقیقات گسترده ای در این زمینه کرده اند. این دانشمندان چهار شب را در شهر «بریستول» انگلستان سپری کردند. در طول این چهار شب، یک لامپ مصنوعی ال ای دی به منظور کار خود ساختند و بر روی یک نگهدارنده ی ۴ متری، به دور از چراغ های دیگر خیابان روشن کردند.
بعد از این مرحله با استفاده از بلندگو هایی، صدای هشدار غذا خوردن یک نوع از خفاش جنگلی معمولی را پخش کردند. در این هنگام چیزی را که مشاهده کردند این بود که فقط ۲۴ درصد از کل پروانه ها و حشره هایی که در زیر نور چراغ جمع شده بودند، بعد از شنیدن صدای خفاش احساس خطر کرده و فرار کردند.
بعد از این که چراغ را خاموش کردند ۶۰ درصد از حشرات احساس خطر کرده و فرار کردند.
این محققان بر این باورند که چراغ های ال ای دی طول موج خاصی را از خود ساطع میکنند. این طول موج همانند نور روز می باشد. برخی از پروانه ها و حشرات هم در نور روز بهصورت ژنتیکی هشداری درباره خطرات خفاش ها دریافت نمیکنند. بنابراین در این آزمایش این ادعا اثبات شد که نور لامپ های ال ای دی مانند روز است و حشرات احساس خطر نکرده و به راحتی طعمه حشرت بزرگتر و پرندگان دیگر می شوند.
همچین تغییراتی، میتواند در طولانی مدت باعث کم شدن جمعیت حشرات شود.