برای اغلب مردم انگیزه اصلی جهت تغییر مسیر از لامپ های رشته ای به سمت لامپ های LED ، امیدواری به کاهش مبلغ صورتحساب برق مصرفی است. ولی برای برخی دیگر مهم ترین موضوع صرفه جویی در مصرف انرژی است که با استفاده از لامپ های LED برای تولید نور میسر می گردد. از طرف دیگر وقتی برای نورپردازی منزل خود از لامپ های LED استفاده می کنید ، به دلیل مصرف اندک انرژی توسط لامپ های LED دست شما برای طراحی باز است و می توانید بیش از میزان نیاز خود داخل ساختمان چراغ تعبیه نمایید. برای این که از هدف اصلی نصب چراغ های LED که همان صرفه جویی در مصرف انرژی است منحرف نشوید، چند کار کوچک بایست انجام دهید تا مطمئن شوید که با تعویض چراغ ها همچنان انرژی کمتری مصرف خواهید کرد.
بروز رسانی نورپردازی و روشنایی منزل با استفاده از چراغ های LED کم مصرف
چراغ ها را فقط در جایی که به نور احتیاج دارید نصب کنید. به بیان دیگر اگر هدف شما کاهش برق مصرفی در خانه است در نصب بی رویه چراغ های جدید در همه جای خانه زیاده روی نکنید. نصب چراغ های بیشتر ممکن است باعث شود که شما بیشتر از موقعی که از لامپ های قبلی استفاده می کردید برق مصرف کنید. چراغ های LED به میزان ۹۰ درصد انرژی کمتری در مقایسه با لامپ های رشته ای مصرف می کنند ولی به هر حال برای تولید نور به مقداری انرژی الکتریسیته نیاز دارند. بنا بر این در مورد اینکه در کدام قسمت از هر اتاق به نور احتیاج دارید فکر کنید و سعی کنید در جاهایی که قبلا چراغ نداشته اید چیزی اضافه نکنید.
در قسمت هایی که امکان آن وجود دارد کلید تنظیم شدت نور و یا خاموش/روشن اتوماتیک قرار دهید. کلید های تنظیم نور (دیمر) نه تنها قابلیت کنترل جو حاکم بر محیط اتاق را دارند بلکه مقدار انرژی مصرف شده توسط لوسترها را هم کاهش می دهند. کلید های تایمر دار و حسگر های حرکتی هم برای افراد فراموشکار و کسانی که هنگام خروج از اتاق عادت به خاموش کردن چراغ ندارند گزینه ایده آلی است. هر دوی این گزینه ها در کاهش مصرف انرژی به شما کمک می کنند..
چراغ های LED را همان مدت که از لامپ های رشته ای استفاده می کردید روشن بگذارید. اجازه بدهید مثالی بزنیم : در مورد لامپ های کم مصرف به صرفه تر است که هنگام تورک اتاق به طور موقت ، چراغ را خاموش نکنیم چرا که خاموش و روشن کردن زیاد باعث کاهش عمر لامپ می شود ؛ ولی این موضوع در مورد لامپ های LED صادق نیست. به عبارت دیگر با اینکه این لامپ ها انرژی کمتری مصرف می کنند لزومی ندارد که هنگام ترک اتاق آنها را روشن بگذاریم و یا بیشتر از مدت زمانی که به نور احتیاج داریم از آنها استفاده کنیم. اگر واقعا می خواهید که تفاوت محسوسی در مبلغ صورتحساب برق مصرفی خود مشاهده کنید ، لامپ های LED را به همان اندازه لامپ های رشته ای قدیمی روشن بگذارید.
چراغ های LED دارای گواهی نامه بهره وری مصرف انژی استفاده کنید. همه LED ها یکسان ساخته نمی شوند. به عنوان مثال ، برخی از لامپ های LED آزمون های کنترل کیفیت سازمان محیط زیست ایالات متحده را پشت سر گذاشته اند. لامپ هایی که موفق به کسب حد نصاب های سختگیرانه این دستورالعمل شده باشند ستاره انرژی دریافت کرده و صرفه جویی در مصرف انرژی و کمک به جلوگیری از تغییرات آب و هوا توسط آنها گواهی می گردد. اگر چراغ های LED را در فضای بیرون اسفاده می کنید ، می توانید به دنبال چراغ های سازگار با آسمان شب تهیه کنید. تجهیزات روشنایی محیط خارجی که دارای تأییدیه عایق بندی هستند تشعشعات خیره کننده را به حداقل رسانده و مانع از ایجاد آلودگی نوری در آسمان شب می شوند.
هر گونه ابهامی در رابطه با به روز کردن سیستم روشنایی و کاهش مصرف انرژی توسط آن دارید با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.
منبع:
https://blog.1000bulbs.com/home/how-to-keep-led-lighting-energy-efficient