
لامپ فلورسنت معمولی متشکل از یک لوله درزبندی شده است که درون آن مقدار کمی جیوه و گاز آرگون می باشد. در ابتدای کار این لامپ ها محبوب بودند و جایگاه خوبی را پیدا کردند. اما به مرور زمان و مشخص شدن مشکلات آن استفاده از آنها محدود شد.
وجود عنصر خطرناک جیوه موجب شد تا مصرف آن ها محدود شود. این لامپ ها قابل بازیافت نیستن و در صورت شکسته شدن و استنشاق گاز جیوه خطرات جدی را برای فرد به همراه دارند.
حمل و نقل این لامپ ها هم کار سختی بود. زمانی که لامپ فلورسنت معمولی می سوخت، می بایست برای تعویض آن اقدام کنید. خرید لامپ جدید و حمل آن هم خودش معضل بزرگی بود. به علاوه طول عمر این لامپ ها بالا نبود و به صورت مداوم باید لامپ تعویض می شد.
مصرف بالای برق هم از دیگر دلیلی بود تا استفاده از این لامپ ها محدود شود. با پیشرفت تکنولوژی و تولید پنل های LED این مشکلات برای همیشه به تاریخ پیوستند. جایگزینی فلورسنت با پنل های LED آسان ترین و مطمئن ترین راه برای صرفه جویی در مصرف برق است.
به علاوه استفاده از این پنل ها موجب می شود تا هزینه های تعمیر و نگهداری بسیار کم شود. و در مقایسه با لامپ های فلورسنت، محیطی پر نورتر و روشن با کیفیت بالاتر نور فراهم شود.
در چراغ فلورسنت سنتی، حدود۴۰٪ از نور از دست می رود. اما در پنل های LED بر عکس فلورسنت ها، نورهای گسترده و پرنور با مصرف برق کم فراهم می شود.
جدول مقایسه مصرف انرژی پنل های LED و چراغ های فلورسنت

پنل LED از فن آوری SMD استفاده می کنند. این فن آوری موجب تولید نوری قدرتمند با کیفیت بالاتر و مصرف انرژی کمتر می شود.
در صورت کسب اطلاعات بیشتر درباره مزایای این فن اوری می توانید مقاله فن آوری SMD برای محصولات LED را مطالعه کنید.
- farshidvali
- 1396/04/22
- 375 بازدید